En el present treball s’analitza la situació actual de la perifèria rural a l’Europa mediterrània amb l’objectiu d’assenyalar la violència estructural que existeix de forma sistèmica contra les zones no-urbanitzades -i per tant contra la seva població- fruit d’una industrialització tardana i desigual arrelada a un imaginari il·lustrat adaptat a la cosmovisió d’aquests territoris. A través del marc interpretatiu, en què es posarà sobre la taula la situació política, cultural, econòmica i social d’aquesta zona, es vol identificar aquest espai d’opressió poc tractat en l’àmbit acadèmic.

KEYWORDS: violència estructural; ruralitat; Europa del sud; Mediterrània; pagesia.

https://drive.google.com/file/d/18Wnh2-mMLFdQYV2RSc5aFzmR1NmWnhtu/view?usp=sharing

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s